Hozzávalók: 

50 dkg liszt 
15 dkg porcukor 
10 dkg margarin (rama) 
2 db tojás 
6 ek. méz 
fél csomag szódabikarbóna 
ici-pici só 
kb. 2 dl tej

A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, majd hozzáadjuk a porcukrot, szódabikarbónát, sót, a tojást, az olvasztott mézet és szükség szerint tejet. Jól kidolgozzuk a tésztát, 4 részre osztjuk és 200 fokon laponként 6-8 perc alatt megsütjük.

Krém 1: 
2 cs. vaníliás pudingpor, 4 dl tej, 5 evőkanál cukor, 20 dkg margarin, 3 tojás sárgája, 
Elkészítjük a pudingot, de fél liter helyett csak 4 dl tejjel és két tojás sárgájával, s ha kihűlt, a margarinnal alaposan összekeverjük.

Krém 2: 
1 kis üveg baracklekvár, kb. 15 dkg darált dió, 3-4 evőkanál rum (igény szerint), 
Ezeket is alaposan összekeverjük.

A lapokat megtöltjük a krémmel, úgy, hogy a süti közepére, a második lapra baracklekvár kerül.

Tetejét csokival vonjuk be. (1 tábla Szerencsi, (vagy 2 tábla Katica) tortabevonó, 5 dkg margarin).

Amennyiben a süti teteje megbarnul, már csak Ricsi számára fogyasztható! :-)